UPOZNAJTE BEOGRAD: Besplatno krstarenje Dunavom i Savom
Foto: Beoinfo

Do 1. novembra

UPOZNAJTE BEOGRAD: Besplatno krstarenje Dunavom i Savom

Beograd -
Polasci su svakog ponedeljka, srede i petka od 18 časova
1 / 3 Foto: Beoinfo

BEOGRAD - Sekretar za privredu Tijana Maljković prisustvovala je promotivnom krstarenju koje će se tokom leta, svakog ponedeljka, srede i petka, besplatno organizovati u saradnji sa gradskim Sekretarijatom za privredu i Turističkom organizacijom Beograda.

Sekretarijat za privredu je prepoznao i podržao inicijativu da u okviru promocije reka i nautičkog turizma građanima i gostima Beograda pokloni besplatno krstarenje Dunavom i Savom. Beograđani i gosti mogu besplatno krstariti i upoznati grad sa reka svakog ponedeljka, srede i petka od 18 časova. Tokom krstarenja građani će biti u prilici da vide Konjsko ostrvo, ušće Save u Dunav, deo Velikog ratnog ostrva, Sportski centar „Milan Gale Muškatirović", Kulu Nebojša, Kalemegdan, Brankov most...

– Cilj krstarenja je upoznavanje grada sa reke, njegove istorije i kulture o kojoj će posetioci moći da čuju od profesionalnog vodiča na srpskom i engleskom jeziku – istakla je Maljkovićeva. Ona je dodala da će ova besplatna akcija trajati od 1. jula do 1. novembra i pozvala Beograđane i goste prestonice da dođu i vide Beograd iz drugačijeg ugla. Maršuta krstarenja: Jahting klub „Kej” – Konjsko ostrvo – Ušće (srećna bova) – deo Ratnog ostrva – SC „25. maj” – Nebojšina kula – Kalemegdan – Pristanište JRB – Brankov most – Pogled na Savske mostove – Muzej savremene umetnosti – Akvatorijum – Rečna flotila – Jahting klub „Kej”.(Beoinfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track