SEDNICA SKUPŠTINE GRADA: Imenovani i razrešeni direktori gradskih preduzeća
Foto: Nebojša Mandić

Odbornici izglasali

SEDNICA SKUPŠTINE GRADA: Imenovani i razrešeni direktori gradskih preduzeća

Beograd -
Za direktora Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju imenovan je defektolog Petar Jordanov, dok je diplomirani pravnik Dejan Furjanović postavljen za direktora Gradskog zavoda za veštačenje

BEOGRAD - Skupština Beograda počela je danas razrešenjem i imenovanjem direktora i vršilaca dužnosti direktora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad, među kojima su Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju i Gradski centar za veštačenje.

Za direktora Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, na četiri godine je imenovan defektolog Petar Jordanov, dok je diplomirani pravnik Dejan Furjanović postavljen za direktora Gradskog zavoda za veštačenje, takođe na četiri godine.

Odbornici su razrešili selektora Međunarodnog filmskog festivala FEST reditelja Mladena Djorđevića, jer je predložen za člana Odbora te manifestacije. Sa mesta članova Odbora FEST-a zbnog podnošenja ostavke su razrešeni Dunja Kusturica i Mina Djukić, a na ta mesta su postavljeni Djorđević i producent Gabrijela Tana.

Skupština Beograda je razrešila Aju Jung sa mesta vršioca dužnosti člana Upravnog odbora Bitef teatra na lični zahtev, a na to mesto je postavljen reditelj Ivana Vujić.

Na sednici su imenovani v.d. predsednici upravnih odbora biblioteke "Milutin Bojić" i Pedagoškog muzeja, kao i novi članovi Upravnog odbora Kliničko-bolničkog centra "Zvezdara".

Razrešeno je i postavljeno i nekoliko članova Nadzornog odbora Kliničko-bolničkog centra "Zvezdara", kao i član Upravnog odbora Gradskog centra za fizičku kulturu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track