VESIĆ O STAMBENOM ZBRINJAVANJU RADNIKA MUP: Grad izdvojio 173 stana u naselju Kamendin
Foto: Kurir

Lepa vesz ta policiju

VESIĆ O STAMBENOM ZBRINJAVANJU RADNIKA MUP: Grad izdvojio 173 stana u naselju Kamendin

Beograd -
Trenutno grad, zajedno s MUP-om, završava svu neophodnu dokumentaciju i mi očekujemo da ćemo u narednih nekoliko nedelja taj proces završiti, rekao je Vesić i dodao da će posle toga će biti raspisan konkurs na koji će moći da se jave pripadnici MUP koji žive u Beogradu

BEOGRAD - Grad Beograd izdvojio je 173 stana u Kamendinu za stambeno zbrinjavanje pripadnika MUP-a Srbije, izjavio je danas gradski menadžer Goran Vesić.

"Trenutno grad, zajedno s MUP-om, završava svu neophodnu dokumentaciju i mi očekujemo da ćemo u narednih nekoliko nedelja taj proces završiti", rekao je novinarima Vesić pre sednice Skupštine grada.

Prema njegovim rečima, posle toga će biti raspisan konkurs na koji će moći da se jave pripadnici MUP-a koji žive u Beogradu.

On je istakao da se ne radi o besplatnoj podeli stanova, nego da će pobednici konkursa imati mogućnost da ih otkupe po povoljnijim uslovima.

"Ubuduće ćemo na ovaj način rešavati stambeno zbrinjavanje i drugih profesija koje su važne za Beograd. Pre svega, mislim na Komunalnu policiju i inspektore", rekao je Vesić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track