NISU DOBILI TRAŽENE PODATKE: Zadruga Plan B odustala od kupovine Studija B
Foto: Profimedia

Povukli se

NISU DOBILI TRAŽENE PODATKE: Zadruga Plan B odustala od kupovine Studija B

Beograd -
Preduzeće Zadruga Plan B saopštila je danas da je odustala od kupovine Radiotelevizije Studio B jer od nadležnih nije dobila razjašnjene suštinskih nedoumica oko poslovanja bez kojih je odluka o kupovini nerazumna

BEOGRAD - "Uprkos svim nastojanjima zadruge Plan B, zvanično i pravovremeno postavljenim pitanjima, intenzivnoj komunikaciji i sastancima s Agencijom za privatizaciju i Studiom B, ni do danas nismo dobili razjašnjenja nekih suštinski važnih nedoumica", navodi se u saopštenju zadruge Plan B.

Precizira da su traženi podaci o poslovanju, prodaji, marketingu, analizi tržišne pozicije, popisu arhive, tužbi bivših deoničara, udelu Studija B u zajedničkoj firmi sa francuskim partnerom, ugovorima sa oglašivačima i dobavljačima programa, proceni vrednosti kapitala i stručnoj proceni neophodnih investicija.

"Odustajanjem od kupovine ne prestajemo pomno da pratimo privatizaciju Studija B. Nadziraćemo i dalji rad ove stanice u javnom interesu", navodi se u saopštenju i dodaje da će zadruga Plan B organizovati skupštinu svojih članova, kada će se dogovoriti dalje aktivnosti u oblasti javnog informisanja.

Zadruga Plan B je privredno društvo osnovano kao rezultat građanske inicijative, radi boljeg javnog informisanja, ne samo Beograđana nego i svih građana Srbije, navela je ta zadruga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track