Dodik: Srbija treba da podrži projekat Beograd na vodi i da se okupi oko njega!
Foto: Dado Đilas

Predsednik Republike Srpske

Dodik: Srbija treba da podrži projekat Beograd na vodi i da se okupi oko njega!

Beograd -
Republika srpska raduje činjenici da će Srbija i Beograd na ovom mestu izgraditi objekte koji će biti tako značjani i poslati pozitivne poruke u čitav svet, rekao je Dodik

BEOGRAD - Predsednik RS Milorad Dodik kaže da projekat Beograda na vodi treba svi da podrže. Kako je rekao, na polaganje kamena temejljca je došao upravo zbog poodrške i da poruči građanima Srbije da ih sunarodnici u RS uvek posmatraju i raduju se projektima koji doprinose razvoju.

Ovaj projekat, prema njegovim rečima, ne samo da rešava problem urbanog izgleda ovog dela Beograda, nego menja svest o tome na koji način je moguće "nešto što je pre bilo zapušteno staviti na najveće standarde urbano-gradjevinske, ekonomske, kulturne i svake druge dimenzije".

"Srbija treba da podrži ovaj projekat i okupi se oko njega, jer će on privući investitore koji su dokazani na nekim drugim destinacijama", poručio je Dodik.

RS se, dodao je, raduje činjenici da će Srbija i Beograd na ovom mestu izgraditi objekte koji će biti tako značjani i poslati pozitivne poruke u čitav svet.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track