EVO ZAŠTO SRBIJA PLAČE ZBOG NJEGA: Izgubio je ljubav, a onda je shvatio šta je imao!
Foto: Facebook

Zapamtite lekciju života

EVO ZAŠTO SRBIJA PLAČE ZBOG NJEGA: Izgubio je ljubav, a onda je shvatio šta je imao!

Beograd -
Momak koji je želeo da ostane anoniman ispričao je svoju priču, odnosno ljubavnu dramu koja se krije iza ove fotografije

Fotografija koja je dirnula sve ljude na internetu pre nekoliko dana, sada je dobila i epilog. Momak koji je sam sa plišanim medvedom sedeo na klupi u Batajnici nema srećan kraj.

Momak koji je želeo da ostane anoniman ispričao je svoju priču, odnosno ljubavnu dramu koja se krije iza ove fotografije.

"Sa tom devojkom sam proveo četiri godine, delio dobro i zlo, ta devojka me je čuvala od samog sebe. A ja sam se loše ophodio prema njoj. Saznao sam da me je prevarila, pokušao sam da pređem preko toga ali nije vredelo. Raskinuli smo konačno prošle godine pred moj rođendan, a ja sam tada shvatio šta sam imao i šta sam izgubio", rekao je i dodao:

Fotografisano u naselju Batajnica u Beogradu pre 3 sata.

Posted by Dnevna doza lepog on Sunday, October 11, 2015

"Dani prolaze, ali bol ne prestaje. Najviše me boli to sto sam izgubio druga pored kojeg su svi problemi nestajali. Svaki put kad mi je teško ja uzmem nešto njeno, što mi je poklonila za te četiri godine. Šetam po gradu i zamisljam da je ona pored mene. I razmišljam o životu i problemima. Ja nisam iz Batajnice. Juče me je samo muka i tuga navela tamo", iskren bio mladić za 24sata.rs.

Na fotografiji ostao je upečatljiv plišani meda kojeg mu je baš ona poklonila. Ispričao je da često sa nekim njenim poklonom sedne sam i po kiši i po snegu i tiho pati na klupi, ljubazni prolaznici žele da mu pomognu, ali ovo je prvi put da ga je neko fotografisao.

Za sve one koji imaju svoju ljubav i partnera pored sebe, on im je poručio sledeće:"Ako ste zaljubljeni čuvajte to što imate, jer prava ljubav se jednom pojavi u životu, barem je u mom slučaju tako".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track