RADOVI: Bez vode sutra stanovinici Pohorske ulice, prekidi u Vinči i Leštanima
Foto: Shutter

eogradski vodovod

RADOVI: Bez vode sutra stanovinici Pohorske ulice, prekidi u Vinči i Leštanima

Beograd -
Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna, a potrošači se mole da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe

BEOGRAD - Sutra od 14 do 20 sati bez vode će ostati potrošači u Pohorskoj ulici (između ulica Sremskih odreda i Džona Kenedija), a od sutra od 08.00 časova do 29. oktobra do 08.00 sati pad pritiska i povremene prekide u vodosnabdevanju osetiće potrošači u naseljima Vinča i Leštane.

Kako je saopštio "Beogradski vodovod i kanalizacija", zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Novi Beograd, sutra od 14 do 20 sati bez vode će ostati potrošači u Pohorskoj ulici (između ulica Sremskih odreda i Džona Kenedija).

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Grocka, od sutra od 08.00 sati do 29. oktobra do 08.00 sati pad pritiska i povremene prekide u vodosnabdevanju osetiće potrošači u naseljima Vinča i Leštane.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna, a potrošači se mole da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs .

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track