DRAMA U AUTOBUSU 58: Zadimio se u Kneza Miloša, putnici panično istrčali
Foto: Predrag Gajić Poslao Slike

Mislili da vozilo gori

DRAMA U AUTOBUSU 58: Zadimio se u Kneza Miloša, putnici panično istrčali

Beograd -
Prošli smo stanicu kod Londona puzeći, a onda je autobus iznada stao i počeo da užasno dimi. Pomislili smo da se zapalio pa smo svi munjevito izašli iz autobusa, priča jedan od putnika

BEOGRAD - Putnici u autobusu na liniji 58 jutros nešto posle devet časova munjevito su poiskakali iz vozila u Kneza Miloša misleći da je vozilo u plamenu.

- Autobus je išao brzinom od 10 kilometara na čas uz Kneza Miloša. Bukvalno je mileo. Prošli smo stanicu kod Londona puzeći, ali kod bioskopa Takvud autobus je iznada stao i počeo da užasno dimi. Pomislili smo da se zapalio pa smo svi munjevito izašli iz autobusa, priča jedan od putnika.

Prema njegovim rečima putnici su u panici istrčali misleći da je u pitanju požar, ali na svu sreću to nije dogodilo, jer gust dim je izalazio iz auspuha. Pošto je autobus stao u blizini raskrsnice kod Skupštine Srbije pojavio se i policajac uz čiji pratnju je autobus pomeren na plato nedaleko od skupštine kako glavna saobraćajnica u gradu ne bi bila blokirana, a saobraćaj usporen.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track