VUČIĆ VIKAO NA SINIŠU MALOG: Postavi novogodišnje osvetljenje da ne bih ja postavljao
Foto: Tanjug Zoran Zestic

Ulica Kneza Miloša bez svetiljki

VUČIĆ VIKAO NA SINIŠU MALOG: Postavi novogodišnje osvetljenje da ne bih ja postavljao

Beograd -
BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić naložio je danas gradonačelniku Beograda Siniši Malom da još danas postavi praznično osvetljenje u ulici Kneza Miloša, jer i građani više troše kad im je lepa atmosfera i kad Beograd izgleda kao i druge metropole.

"Juče sam vikao na Sinišu Malog što je postavio svetiljke u nekim delovima grada, a nije u ulici Kneza Miloša", rekao je premijer na sastanku sa Nordijskom poslovnom alijansom. Vučić je konstatovao da svetiljke nisu postavljene samo zbog lenjosti, jer "ne rade subotom".

"A narod kad vidi lepo, tad više troši i raste BDP. Ali, ovde neki razmišljaju 'neću prekovremeno da radim, kad mi ne plaćate i neću ni da uradim'", rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, Beograd će za Novu godinu izgledati kao svetska metropola, ali je problem u tome, rekao je on, što ne možete da naterate ljude i nemaju svi viziju kakvu imate vi.

"I, postavi to Siniša danas, da ne bih ja to postavljao u Kneza Miloša. Znam kakve su svetiljke kupljene, koliko su lepše. Aman, okači ih, da narod vidi, da ne stoje u magacinu. Šta se smeješ Siniša, a razumeo si", rekao je premijer šaljivim tonom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track