NJIMA NEMA KO DA KUPI POKLON: 27. decembra dodela paketića za 400 mališana
Foto: PR Rotaract

Dečiji kulturni centar Beograd

NJIMA NEMA KO DA KUPI POKLON: 27. decembra dodela paketića za 400 mališana

Beograd -
BEOGRAD - Humanitarna akcija “I ti si Deda Mraz” namenjena mališanima kojima nema ko da kupi poklon, održaće se 27. decembra u Dečijem kulturnom centru u Beogradu.

Ove godine namenjena je mališanima iz Svratišta na Zvezdari i Novom Bogradu, štićenicima udruženja COCI – Briga o deci iz Sopota i štićenicima Društva za cerebralnu i dečiju paralizu Šumadije iz Kragujevca.

Organizatori akcije koja se organizuje već treći put, su Rotary i Rotaract Club Beograd Skadarlija i Asocijacija za afirmaciju kulture.

Za predstojeće praznike svako od nas može da postane Deda Mraz. Želimo da usrećimo mališane kojima nema ko da kupi poklone. Ovih dana posetili smo decu iz Svratišta koja su pisala pisma Deda Mrazu. Mališani su slikom i rečju iskazali svoje dečije snove, kaže se u saopštenju.

Susret mališana sa Deda Mrazom zakazan je za 27. decembar 2015. u Dečijem kulturnom centru u Beogradu, a nakon dodele paketića, za njih će biti organizovana i predstava.

Paketići će biti formirani po željama dece iz pisama Deda Mrazu, a sve u cilju kako bismo podržali dečje snove i ispunili im novogodišnje želje za poklon.

Zajedno sa onima koji se priključe akciji pokušaćemo da ostvarimo želje mališana, i da im ne dozvolimo da izgube veru u čaroliju i ljubav.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track