RADOVI NA MREŽI: Bez vode sutra delovi Vračara, Novog Beograda i Surčina
Foto: Shutter

Obezbeđene autocisterne

RADOVI NA MREŽI: Bez vode sutra delovi Vračara, Novog Beograda i Surčina

Beograd -
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar sutra će bez vode ostati potrošači u Ulicama Mačvanskoj i Mome Kapora, saopštilo je preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Potrošači tih ulica će bez vode biti od 8.30 do 14 časova, a za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Novi Beograd i Surčin u četvrtak i petak.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 do 06 časova osetiće potrošači u sledećim blokovima i naseljima - u četvrtak Bežžanijska kosa, Mesna zajednica 3, blokovi 61, 62, 63, 44, 45 i dr Ivan Ribar, a sledećeg dana Surčin, Dobanovci, Ugrinovci, Grmovac, Bečmen, Petrovčić, Jakovo, Boljevci i Progar.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na www.bvk.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja