OBRENOVAC: Otvorena renovirana poslovnica pošte
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Oštećena u majskim poplavama 2014.

OBRENOVAC: Otvorena renovirana poslovnica pošte

Beograd -
OBRENOVAC - Direktor "Pošta Srbije" Milan Krkobabić otvorio je danas renovirani objekat pošte u Obrenovcu, koja je oštećena u poplavama 2014. godine.

"Danas predajemo ovu poštu građanima Obrenovca, a ljudi koji ovde rade su garancija da će Pošta biti istinski servis građanima pružajući im prave usluge", rekao je Krkobabić na svečanosti povodom otvaranja renoviranog objekta.Krkobabić je rekao da je renoviranje trajalo oko tri meseca, a da je radove izvodila radna jedinica Održavanje objekata, vozila i osnovnih sredstava "Pošta Srbije".

Kako je naveo, renoviranje je finanisrano sredstvima tog preduzeća koje sa "15.000 zaposlenih u svojim redovima ima i sjajne majstore, građevinske stručanjake i arhitekte". ; "Nijedan dinar nije otišao na stranu. To je primer kako jedna velika kuća može valjano da odradi svoj posao", dodao je Krkobabić.

Prema njegovim rečima, u renoviranoj pošti će se obavljati prijem i isporuka poštanskih pošiljki i novčano poslovanje na osam šaltera. Takođe, korisnicima je na usluzi i post-šop, specijalizovano prodajno mesto gde se mogu kupiti pokloni za sve generacije.Dodao je da je radno vreme renovirane obrenovačke pošte od 8 do 19 časova radnim danima i subotom od 8 do 15 časova.Kako je najavio, u naredna tri meseca biće otvoren lanac od najmanje 100 post-šop prodavnica, a broj poštinih menjačnica biće 500.

"Pošta ima nameru da bude najprofitabilnija, da raste i razvija se, kao i da bude društveno odgovorna prema zaposlenima, široj i užoj okolini", dodao je Krkobabić.Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković rekao je da je značajno to što je "Pošta Srbije" u protekloj godini ostvarila veliki poslovni uspeh koji je omogućio renoviranje oštećenog objekta."Ovaj objekat jeste bio uništen bujicom, ali nije imao savremenu tehnologiju i usluge koje ima danas", rekao je Čučković.U obrenovačkoj pošti zaposleno je 62 radnika, a njene usluge koristi više od 70.000 meštana, kao i 750 pravnih lica.

Pošta u Obrenovcu pretrpela je znatna oštećenja u poplavama 2014. godine, te je njen rad od juna do septembra 2014. godine bio organizovan u prostorijama Opštinskog suda Obrenovac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track