I POSLE POLA GODINE: Ulica vojvode Stepe još bez upotrebne dozvole
Foto: Nemanja Pančić

Ističe probni period, stručnjaci danas izlaze na teren

I POSLE POLA GODINE: Ulica vojvode Stepe još bez upotrebne dozvole

Beograd -
BEOGRAD - Grad Beograd mogao bi da naplati 228 miliona dinara od preduzeća "Ratko Mitrović", koje je rekonstruisalo Ulicu vojvode Stepe, jednu od najprometnijih u gradu, ukoliko do kraja meseca ne budu otklonjeni nedostaci.

Prema tom listu, s krajem januara ističe probni period od šest meseci tokom kojeg je trebalo da budu otklonjene sve nepravilnosti, a da bi saobraćajnica dobila upotrebnu dozvolu izvođač treba da dobije pozitivan izveštaj Gradskog zavoda za veštačenje, čiji stručnjaci danas izlaze na teren.

List prenosi svoja saznanja da još nije ispravljeno desetak nepravilnosti u Ulici vojvode Stepe, da do kraja meseca treba da budu popravljena 34 oštećena saobraćajna znaka, a da izvođač treba da dostavi deo projekta, koji se odnosi na javnu rasvetu. Direktor građevinskog preduzeća "Ratko Mitrović - niskogradnja" Ilija Đorđević rekao je za list da ne postoje nedostaci koji treba da se isprave, već da je potrebna zamena polomljene saobraćajne signalizacije, što će ekipe uraditi u predviđenom roku, za dan-dva.

Ukoliko do 31. januara ovaj posao ne bude završen, grad izvođaču može da produži probni rad na još šest meseci, a može i da povuče novac od garancija u iznosu od 228 miliona dinara.

(Beta/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track