ISKORISTITE KAD JE DŽABE: Beograđani, odnošenje kabastog otpada za vikend
Foto: Zorana Jevtić

Veliko prolećno spremanje

ISKORISTITE KAD JE DŽABE: Beograđani, odnošenje kabastog otpada za vikend

Beograd -
BEOGRAD - JKP „Gradska čistoća” poziva građane da predstojećeg vikenda, 5. i 6. marta, iskoriste tradicionalnu akciju besplatnog odnošenja kabastog smeća kako bi se izbeglo gomilanje otpada pored kontejnera ostalim danima kada se ta usluga naplaćuje.

Sa ciljem da Beograd i novo proleće dočeka kao čist i zdrav grad, a i da se izađe u susret sugrađanima koji imaju problem odlaganja nepotrebnih kabastih stvari, i ovog prvog vikenda u mesecu ekipe JKP „Gradska čistoća” će odnositi kabasti otpad sa beogradskih ulica.

Stanovnici Beograda u subotu i nedelju, 5. i 6.marta, mogu da ostave nepotrebne kabaste stvari pored kontejnera, odakle će ih ekipe „Čistoće” ukloniti. Za sugrađane je ta usluga potpuno besplatna svakog prvog vikenda u mesecu, dok preduzeća uslugu plaćaju po kubnom metru odnetog otpada i broju utrošenih sati, ali po izuzetno povoljnim cenama.

Prioritet u odnošenju nepotrebnih kabastih stvari iz domaćinstava tokom akcije imaju sugrađani koji raspolažu većim količinama otpada. O tome mogu obavestiti službe JKP „Gradska čistoća” pozivanjem na broj 011/ 2768-770, nakon čega ekipe tog preduzeća odmah izlaze na teren i uklanjaju otpad.

(Beoinfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track