BEOGRAĐANIN DAO OGLAS: Pružam orgazam bez seksa!
Foto: Profimedia

Postao hit na internetu

BEOGRAĐANIN DAO OGLAS: Pružam orgazam bez seksa!

Beograd -
Mladi Beograđanin postao je internet zvezda zbog svog oglasa u kojem ženama nudi orgazme i to bez seksualnog kontakta, kako kaže.

"Squirt i relax masaža samo za dame, 101 odsto uspeha, diskretnost i higijena zagarantovani! Mlađi dečko, urban, Beograđanin, kulturan, opušten... Pružam squirt, odnosno žensku ejakulaciju bez klasične penetracije i seksualnog kontakta uz relax masažu sa višegodišnjim iskustvom. 101 odsto zagarantovan uspeh, orgazam i zadovoljstvo. Ne zanima me seksualni kontakt, ne tražim devojku, vezu i slično. Molim samo ozbiljne dame, devojke, da se jave koje znaju o čemu se radi. Moj ili vaš prostor. Ne radim za kikiriki, primam samo keš. Za detalje isključivo poziv na broj iz oglasa. Vaše je samo da se prepustite i uživate, a ja svakako znam šta radim. Higijena maksimalna kao i diskrecija, isto očekujem i od vas", napisao je mladić u svom oglasu i postavio fotku zgodnog momka u rozem šortsu kako se drži za polni organ.

Ma koliko da je oglas smešan i čudan, ne treba ga potcenjivati jer izreka kaže "Svaka krpa nađe zakrpu", pa će možda i ovaj Beograđanin naći svoje mušterije koje će usrećiti.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track