POKLONI ZA NAJVREDNIJE ĐAKE  : Nagrađeni najbolji učenici novobeogradskih škola
Foto: SO Novi Beograd

Tableti i besplatne propusnice

POKLONI ZA NAJVREDNIJE ĐAKE : Nagrađeni najbolji učenici novobeogradskih škola

Beograd -
Uz čestitke i želje da uspešno nastave dalje školovanje, nagrađenim učenicima i njihovim roditeljima obratio se Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd

Danas su u zgradi opštine Novi Beograd nagrađeni najbolji učenici osnovnih škola, koji su ostvarili uspeh na opštinskim, gradskim ili republičkim takmičenjima iz različitih predmeta.

Foto: SO Novi Beograd
Foto: SO Novi Beograd

Opština Novi Beograd je za postignute uspehe svoje mlade sugrađane nagradila tablet računarima. Nagrađeno je ukupno 843 učenika iz 19 novobeogradskih škola. Pored toga, opština Novi Beograd je obezbedila za svih 15.500 učenika novobeogradskih osnovnih škola, besplatne propusnice za bazen, tokom celog letnjeg raspusta.

Foto: SO Novi Beograd
Foto: SO Novi Beograd

Uz čestitke i želje da uspešno nastave dalje školovanje, nagrađenim učenicima i njihovim roditeljima obratio se Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd:

Foto: SO Novi Beograd
Foto: SO Novi Beograd

- Vi ste najbolje što Novi Beograd ima, i velika mi je čast da sam predsednik opštine u trenutku kada vi odrastate i postajete ozbiljni ljudi. Naša budućnost je na vama. Siguran sam da ćete i dalje biti najbolji u svim oblastima kojima ćete se baviti, a vaši dosadašnji uspesi i rezultati mi daju za pravo da to kažem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track