(VIDEO) PREKRŠAJ FERARIJA KOJI SAMO POLICAJCI NISU VIDELI Auto parkiran na pešačkom ispred Komunalne
Foto: FB/Ivan Okanović

Potpuno neupadljiv!

(VIDEO) PREKRŠAJ FERARIJA KOJI SAMO POLICAJCI NISU VIDELI Auto parkiran na pešačkom ispred Komunalne

Beograd -

BEOGRAD - Društvene mreže u Srbiji danas bruje o jednom crvenom ferariju koji je bio parkiran u Beogradu.

Nije da se tako često viđaju u našoj prestonici, ali ono što je posebno privuklo pažnju pored čuvene nijanse crvene, je i mesto gde je parkiran.

Na pešačkom prelazu i to ispred upravne zgrade Komunalne policije u Makenzijevoj, a snimak je na Fejsbuk okačio Ivan Okanović.

"Danas sam bio u komunalnoj policiji da platim kaznu od prošle godine, koja mi je tek stigla pre neki dan. Izlazim na vrata kad ferari nasred pešačkog ispred upravne zgrade Komunalne policije stoji parkiran.

Policajci iz zgrade gledaju zapanjenim očicama i dive mu se, al nikako da se late posla jer zakon je isti za sve. Vratim se ja nazad i kazem "Ajmo blokčiće u ruke i napisite mu kaznu", na šta oni uz facu "ma puca mi baš". Vataju maglu i kao svaki svom poslu", napisao je Okanović.

Iako je snimak od juče, u Parking-servisu su za B92 rekli da je prijava ovog slučaja stigla tek danas, posle čega je ekipa izašla na teren, ali vozilo tada nije bilo na tom mestu.

"Parking-servis je dobio prijavu za ovaj slučaj danas, kako je u pitanju prioritetan slučaj, ekipa je odmah izašla na teren i bila je sa saobraćajnom policijom na licu mesta u roku od sedam minuta. Međutim, taj automobil nije više bio tamo", rekli su nam u PR službi ovog preduzeća.

evo i video dodatak......pa uzivajte u pravnoj drzavi....ferari jaci od zakona....crknite zohari

Posted by Ivan Okanovic on Tuesday, May 17, 2016

(EPK/B92/Foto: Facebook Ivan Okanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track