Na Adi Ciganliji u subotu Ferijalna roštiljijada

Na Adi Ciganliji u subotu Ferijalna roštiljijada

Beograd -
Pored takmičenja u pripremanju i konzumiranju mesa, posetioci će od 10 do 19 časova moći da uživaju u muzici nekoliko bendova, di-džeja, folkloru i raznim sportskim takmičenjima

BEOGRAD - Čukarička „Ferijalna roštiljijada” održaće se u subotu, 19. maja, na prostoru za piknik na Adi Ciganliji.

Organizator treće po redu roštiljijade je Ferijalni savez Čukarice, a suorganizator sajt za promociju gastronomskih manifestacija „Roštiljanje” (www.rostiljanje.com).

Pored takmičenja u pripremanju i konzumiranju mesa, posetioci će od 10 do 19 časova moći da uživaju u muzici nekoliko bendova, di-džeja, folkloru i raznim sportskim takmičenjima.

Pokrovitelj čukaričke „Ferijalne roštiljijade” je opština Čukarica, a akciju su pomogli Beogradska industrija piva „BIP”, Fabrika satova „Insa”, Agrimes, Crveni krst Čukarice, Fist invest – MG, pekara „Kod Bate”, „Ambar”, „Minal”, Sendvič bar „Atelje” i kafe-restoran „Sunset”.

Tehnička podrška biće Hemijsko-prehrambena tehnološka škola, čiji će profesori, sa smera mesar, i ove godine biti u žiriju ocenjivanja roštilja. Obezbeđene su vredne nagrade za takmičare, a najbolja ekipa u roštiljanju će osvojiti 10 dana boravka za šest osoba u kampu na grčkom ostrvu Tasos.

Ukusan roštilj, hladno piće, odlična muzika i nezaboravna atmosfera su razlozi zbog kojih se i ove godine očekuje veliki broj posetilaca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track