Ostala bez kolica, nemaju čime u vrtić

LOPOVI, IMAJTE MILOSTI: Da nosi trojke saznala na Svetu Trojicu, a kola joj ukrali na Ognjenu Mariju

Beograd -

BEOGRAD - Apel Jelene Kostić, mame trojki sa Voždovca - dve devojčice i jednog dečačića, kojim moli lopova da joj vrati ukradeni "reno" u kojem su bila kolica za trojke i tri auto-sedišta za njene mališane - izazvao je veliku pažnju na Fejsbuku.

Jelena se tim povodom obratila i Kuriru zamolivši da joj pomognemo da njen apel dospe u javnost i napisala da je njoj i njenom mužu u noći između petka i subote na parkingu ukraden "reno senik" u kojem su bila i kolica i sedišta za njihove trojke.

Ekipa Yu mame posetila je te 2014. godine, kada je porodica Kostić Đorđević postala bogatija za ove tri bebe. Ponosna mama Jelena Kostić samo dva dana posle 30. rođendana donela je na svet trojke koji su začeti prirodnim putem. Ona se tada prisetila kako je izgledalo kada su joj na prvom pregledu saopštili tu radosnu vest.

UKRADEN!!! Reno Senic sa parkinga ispred zgrade u ulici Ljuba Vuckovica na Vozdovcu. Unutra su tri auto sedista i kolica...

Posted by Jelena Kostic on Tuesday, August 2, 2016

"Doktor je bila zbunjena, gledala je pola sata da li jeste, da li nije. Ja sam joj rekla recite mi šta god da je, da li sam trudna ili nisam. Ona mi je rekla Ma jesi, nego nešto drugo je u pitanju. Već sam razmišljala da možda nešto nije u redu. I ona kaže Ja ovde vidim tri bebe. Bila sam presrećna samo što sam trudna, nebitno koliko ih je", priseća se ona za YUmamu.

Doktorka je upozorila da možda neće moći da iznese trudnoću jer je sitna, ali je sve na kraju bilo bez problema.

"Kad smo saznali da su trojke, bio je praznik Svete Trojice i to sam shvatila kao znak i dar od Boga", navodi Kostićeva.

MAJKA TROJKI S VOŽDOVCA PREKLINJE LOPOVA: Vrati nam kola i kolica, nemamo čime u vrtić!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track