IZMENE ZA VIKEND: 2, 11, 78 i 83 ukidaju se i menjaju trase zbog radova na šinama
Foto: Beoinfo

IZMENE ZA VIKEND: 2, 11, 78 i 83 ukidaju se i menjaju trase zbog radova na šinama

Beograd -

BEOGRAD - Zbog radova na tramvajskim šinama režim rada javnog gradskog prevoza koje saobraćaju kroz Karađorđevu ulicu biće promenjen od sutra u 13 sati do ponedeljka 5. septembra do 15 časova, saopštio je GSP "Beograd".

Tramvajske linije 2 i 11 privremeno se ukidaju, a uspostavlja se tramvajska linija 2L na relaciji Pristanište - Gospodarska mehana sa trasom Pristanište - Dorćol - Vukov spomenik - Trg Slavija - Glavna Železnička stanica - Gospodarska mehana.

Uspostavlja se i autobuska linija 2A na relaciji Dorćol (SRC Milan Muškatirović) na relaciji Pristanište - Glavna železnička stanica sa trasom Dorćol (SRC Milan Muškatirović) - Tadeuša Košćuška - Pariska - Karađorđeva - Savski trg.

Početno stajalište za autobuske linije 78 i 83 na Savskom trgu je "Glavna železnička stanica" a izlazno "Glavna železnička stanica", kod Pošte.

Na delu trase od Brankovog mosta do kružnog toka kod Hotela Bristol, autobusi sa linije 2A saobraćaće tramvajskom bašticom. Privremeno se uspostavljaju i stajališta u Ulici Tadeuša Košćuška, u smeru ka Glavnoj železničkoj stanici, pre raskrsnice sa Ulicom cara Dušana, preko puta postojećeg stajališta ''Solunska", u Pariskoj ulici, u oba smera, u visini tramvajskog stajališta ''Kalemegdan", u Karađorđevoj ulici: "Ekonomski fakultet", u smeru ka Glavnoj železničkoj stanici, u visini parking garaže i ''Pristanište", u oba smera u visini tramvajskog stajališta.Vozila će duž trase koristiti postojeća stajališta linija JGP.Radove izvodi OJ "Elektrograđanska operativa" i JKP GSP "Beograd".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track