Zmaj od Šipova odabrao zmajicu Jelenu Milić!
Foto: Facebook

Ko bi rekao muvanje uz iće i piće

Zmaj od Šipova odabrao zmajicu Jelenu Milić!

Beograd -

Neočekivani spoj Politička analitičarka uživala u društvu rijaliti zvezde iako ne dele političke stavove, otkriva Milomir Marić

Jelena Milić, politička analitičarka i direktor Centra za evroatlantske studije (CEAS), objavila je na Fejsbuku fotografije na kojima se vidi kako uživa u društvu Milomira Marića, ali i Ilije Grahovca, poznatijeg kao Zmaj od Šipova. Kako je došlo do nesvakidašnjeg susreta u jednom restoranu u centru Beograda, za Kurir je ispričao upravo Milomir Marić, otkrivši pritom pojedine pikanterije „sastanka decenije“.- Jelena je naišla dok smo mi sedeli u restoranu i sela je s nama, ručali smo zajedno. Želela je da se upozna sa Zmajem od Šipova jer takve ljude iz naroda nikad nije upoznala. Ali su se pronašli jer je njen otac bio čuveni lekar u Tuzli, ona zna Šipovo i Zmajevo, odrasla je u tim predelima, pa je Zmaj od Šipova njoj bio sećanje na neku pastoralu njenog detinjstva u Bosni - rekao je Marić i otkrio da su Jelena i Zmaj prvo razgovarali o političkim temama, s obzirom na to da se Milićeva zalaže za članstvo Srbije u Evropskoj uniji i NATO, a Ilija je „potencijalni kandidat za mesto predsednika Republike Srpske“:- Pošto je Milorad Dodik uzdrman u Republici Srpskoj, tu se pojavilo mnogo kandidata za njegovu funkciju. Jedan od njih je i Zmaj od Šipova, najpopularnija ličnost ne samo u RS već u regionu. Zmaj je odmah želeo da s Jelenom razgovara o eventualnom ulasku RS u NATO, i to mnogo pomirljivije od Dodika. Oni su ugovorili saradnju o evroatlantskim integracijama Srpske, tako da ipak za RS ima neke nade.Međutim, razgovor je s političkih tema ubrzo otišao u drugom pravcu, pošto Zmaj nije odoleo Jeleninom šarmu.- Zmaj ne bi bio Zmaj da ipak nije zaboravio na politiku i počeo da se udvara Jeleni. Priznao mi je da se oni možda ideološki razilaze, ali da je ona lepa žena i izneo je mnogo komplimenata na njen račun - rekao je Marić i potom nam otkrio kako je Jelena reagovala na sve to:- Ona se smejala, očigledno joj je prijao susret sa Zmajem, koji je bio kulturan i pristojan. Čak mi je priznala da je najzad u Srbiji srela čoveka koji joj je nešto konkretno ponudio - kazao je Milomir kroz smeh.Marić, međutim, nije želeo da kaže šta je to Zmaj ponudio Jeleni, zaključivši da je ona „radoznala i moderna žena“.

Dobar izborUŽIVALI UZ ROZE

Kako je Milićeva napisala na Fejsbuku, ona je ručak zalila rozeom.- Je l‘ se vidi „Rubinov“ roze? Ček da stavim ovu sa osmehom da ne bude da me Marić kidnapovao. Marić tvrdi da ne podržava nasilje nad ženama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja