REŠENA MISTERIJA FOTOGRAFIJE NEPOZNATE DEVOJKE: Priča koja se krije iza nje nije tako romantična
Foto: Printskrin FB

Konačno otkrivena prava istina

REŠENA MISTERIJA FOTOGRAFIJE NEPOZNATE DEVOJKE: Priča koja se krije iza nje nije tako romantična

Beograd -

Napokon je razrešena misterija fotografije nepoznate devojke koju je beogradski student nosio kao amajliju

Priča je išla ovako: Jedan student Univerziteta u Beogradu navodno je više od tri godine kao amajliju nosio fotografiju nepoznate devojke, a onda je odlučio da je upozna. Fotografiju je na Fejsbuk postavila njegova drugarica da bi mu, kako navodi, pomogla da je pronađe.

- Drugar je ovu sliku nasao pre 3 i po godine kod pravnog fakulteta i od tad je nosi kao amajliju. Mislim da je vreme da sazna ko je ova devojka. Ako je neko zna bilo bi lepo da mi dostavite njen kontakt da bih pomogla drugu u nameri da upozna svoju amajliju - napisala je drugarica na Fejsbuk grupi "Studenti beogradskog univerziteta"

NESVAKIDAŠNJA STUDENTSKA PRIČA: Našao njenu sliku pre 3 godine ispred Pravnog, a sada traži nju

Ova objava izazvala je veliku pažnju članova grupe, pa su se u komentarima mogla pročitati razna nagađanja o identitetu devojke.Međutim, samo par sati nakon što je fotografija postala viralna, razjašnjeno je da je u pitanju neslana šala i da od velike ljubavne priče, nažalost, nema ništa.

Naime, ubrzo je postalo jasno da su i sami administratori stranice na kojoj se fotografija pojavila nasamareni, i da je cela priča samo nečija gruba šala.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja