NA USLUZI GRAĐANIMA: Opština Savski venac produžila radno vreme do 18.30
Foto: Fonet Zoran Mrđa

Na snazi od ponedeljka 3. oktobra

NA USLUZI GRAĐANIMA: Opština Savski venac produžila radno vreme do 18.30

Beograd -

BEOGRAD - Odlukom Uprave GO Savski venac, od ponedeljka, 3. oktobra, radno vreme pojednih službi u opštini je produženo.

Kako je saopšteno iz ove opštine, odluka je doneta prvenstveno radi pružanja što bolje usluge građanima koji zbog radnog vremena ili ličnih obaveza nisu u mogućnosti da svoje poslove u opštini izvršavaju u toku dosadašnjeg radnog vremena.

Izvode iz matičnih knjiga i uverenja o državljanstvu građani mogu da dobiju u aneksu zgrade, utorkom i četvrtkom do 18.30 časova. Takođe, građani će overu svojih dokumenata (prepise, rukopise, ovlašćenja, potpise) i podnošenje zahteva moći da obave svakog radnog dana do 18.30 časova.

Foto: Shutterstock/Ilustracija
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Pored toga, u okviru Uslužnog centra opštine, svakog radnog dana do 18.30 časova građani će moći da dobiju sve informacije o taksama i naknadama u postupcima pred organima uprave, kao i informacije o predmetima koje su podneli ili planiraju da podnesu. Takođe, biće im omogućen uvid u spise predmeta, preuzimanje izdatih uverenja i slično.

Kako bi se podigao nivo usluga u opštini, kada su u pitanju građani sa posebnim potrebama, obezbeđen je i tumač za znakovni jezik. Opština je odluku o angažovanju tumača donela osluškujući potrebe građana i stranaka koji zbog prirode posla koriste usluge opštine. Tumač radi ponedeljkom od 9 do 17 časova u prostorijama Uslužnog centra opštine, a ostalim radnim danima po pozivu. Zakazivanje se može izvršiti na broj telefona 064/5596-561.

Opština Savski venac će i ubuduće nastojati da poboljšava i unapređuje svoj rad u cilju pružanja što kvalitetnijih usluga građanima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track