U Beogradu 1. juna Dečja olimpijada

U Beogradu 1. juna Dečja olimpijada

Beograd -
Na manifestaciji će učestvovati deca iz svih beogradskih škola za decu sa smetnjama u razvoju, gosti iz Kosovske Mitrovice, Novog Sada, internacionalne škole "Čartvel

BEOGRAD - Tradicionalna "Dečja olimpijada" održaće se 1. juna u Beogradu u dvorištu Osnovne škole "Anton Skala", najavila je ta škola koja je organizator ove manifestacije.

Na manifestaciji će učestvovati deca iz svih beogradskih škola za decu sa smetnjama u razvoju, gosti iz Kosovske Mitrovice, Novog Sada, internacionalne škole "Čartvel" (Ćartwell) i učenici redovnih škola sa teritorije Beograda.

Ove godine 25. jubilarna Olimpijada će se održati u dvorištu Osnovne škole "Anton Skala" u Ulici Petra Čajkovskog 2 A pod geslom "Svetski, a naš - veliki si koliko drugome daš".

"Osmišljeno je da se ovom prilikom deca upoznaju sa našim velikanima iz oblasti nauke, kulture, sporta", navedeno je u saopštenju.

Za ovu, kao i za prethodne olimpijade, pripremljen je bogat kulturno-umetnički i zabavni program.

"Na Olimpijadi će učestvovati veliki broj javnih ličnosti, a potvrđeno je i prisustvo nekih članova Olimpijskog tima koji će nas predstavljati na Olimpijskim igrama u Londonu ove godine", najavljeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja