AKTIVNO NA VRAČARU: Opozicija traži vanredne izbore, naprednjaci delili letke od 25 godina vlasti DS
Foto: Tanjug Dimitirje Goll

Borba oko vlasti u ovoj BG opštini se nastavlja

AKTIVNO NA VRAČARU: Opozicija traži vanredne izbore, naprednjaci delili letke od 25 godina vlasti DS

Beograd -

BEOGRAD - Koalicija Vračar slobodno, koju čime DS-SDS-Nova i pokret Dosta je bilo organizovali su danas prikupljanje potpisa za Peticiju za raspisivanje vanrednih lokalnih izbora na Vračaru.

Istovremeno, na istoj lokaciji, oko Kalenić pijace i zgrade opštine Vračar, SNS je organizovao nekoliko štandova, gde su aktivisti te stranke delili građanima letke o "Rezultatu 25 godina vlasti DS na Vračaru".

"Dobro, SNS to radi, ja sam ih pristojno pozdravio, oni su mi dali jedan letak na kome sam i ja u nekom crnom ramu i bože moj. To je demokratija i oni imaju pravo da iskažu svoje mišljenje, ali nemaju pravo da suspenduju drugima pravo na svoje mišljenje", rekao je novinarima predsednik SDS Borid Tadić.

Smatra da je na Vračaru došlo do prekrajanja izborne volje građana, do koje je došlo "korupcijom vlasti", te se prikupljaju potpisi da se ponovo raspišu izbori na toj opštini.

"Mediji uopšte ne govore o tome da je taj način preotimanja odbornika u stvari direktna korupcija režima koji kaže da se bori protiv korupcije. To je najflagrantnija forma korupcije, jer se ljudima nude pogodnosti za život, verovatno i novac, bolja radna mesta, što je direktna zloupotreba vlasti i službenog položaja", smatra Tadić.

Prema njegovim rečima, nikada nije bilo ovoliko preletača iz stranke u stranku i mediji su obavezni da o tome govore.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track