Beogradizacija za vikend na Terazijama iz tridesetih

Beogradizacija za vikend na Terazijama iz tridesetih

Beograd -
U tematskom parku „Terazije iz tridesetih zavikend niz manifestacijau okviru projekta “ Beogradizacija Beograda”

BEOGRAD - „Beogradizacija Beograda” održaće se i ovog vikenda u tematskom parku „Terazije iz tridesetih na Novom Beogradu.

Tako će u subotu studenti Fakulteta dramskih umetnosti pričati bajke i družiti se sa decom od 10 do 14 časova, dok će u 12 časova koncert održati Diksilend orkestar Ljubomira Matijače „Stari lavovi”. U 14 časova Pozorište „Pinokio” odigraće predstavu za decu „Princ Marcipan”, u 18 sati održaće se koncert

Don Giovanni Blues Band-a, a u 19.30 Kabare Zijaha A. Sokolovića „Međuigre 0-24”.U nedelju, 3. juna, od 10 do 14 časova sa decom će se ponovo družiti studenti Fakulteta dramskih umetnosti, dok će u 12 časova koncert održati bend „Old Hat”. Predstava za decu „Princ Marcipan” biće izvedena u 14 sati, koncert džez muzike Irene Blagojević u 18, a „Opera na Trgu” studenata Katedre za solo pevanje Fakulteta muzičkih umetnosti u 19.30 časova.

Park „Terazije tridesetih” predstavlja jedinstven turističko-kulturni park, koji se prostire na 4.500 kvadratnih metara poslovnog prostora i prostora namenjenog umetnicima koji će stvarati u autentičnom ambijentu iz prošlog veka.

Park je deo kulturne akcije „Beogradizacija Beograda”, čiji je cilj oživljavanje kulturne scene grada i očuvanje tradicionalnih vrednosti, u izvršnoj produkciji pozorišta „Dadov”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja