Jovičić: Čuvajte nova autobuska stajališta da bi imali lep i moderan grad
Foto: Promo

Investicija vredan 23 miliona

Jovičić: Čuvajte nova autobuska stajališta da bi imali lep i moderan grad

Beograd -

BEOGRAD - Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić obišao je danas nova autobuska stajališta postavljena duž Zrenjaninskog puta na levoj obali Dunava čija je vrednost investicije 23 miliona dinara.

Jovičić je podsetio da na lokaciji duž Zrenjaninskog puta i naseljima Borča, Krnjača i Kotež, nisu postojala autobuska stajališta i nadstrešnice ili su bila stara i neupotrebljiva, postavljena pre 40 godina.

„Krenuli smo putem modernizacije, želimo da urbanizujemo levu obalu Dunava, ugradili smo 47 autobuskih stajališta, izdvojili smo sredstva iz budžeta uz saglasnost Sekretarijata za saobraćaj“, naglasio je Jovičić.

Predsednik opštine Palilula rekao je da su neka od stajališta već išarana i polomnjena i tim povodom apelovao na sve sugrađane da se imovina za koju se izdvajaju sredstva čuva i traje preko 10 ili 15 godina, ne samo da bi grad bio lepši, već da bi se ta sredstva opravdala.

On je istakao da je važno ravnomerno razvijati i levu i desnu obalu Dunava i zato će sledeće godine opština izdvojiti preko 100 miliona dinara za asfaltiranje ulica, ugradnju kanalizacije u naselju Braća Marić, ali i za autobuska stajališta koja nedostaju na desnoj obali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track