Najnovije vesti

IZAŠLA KONAČNA LISTA KONKURSA: Ovi mladi talenti dobiće stipendiju Grada Beograda
Foto: Nebojša Mandić

Skupština grada Beograda

IZAŠLA KONAČNA LISTA KONKURSA: Ovi mladi talenti dobiće stipendiju Grada Beograda

Beograd

BEOGRAD - Zamenica predsednika Skupštine grada Beograda Andrea Radulović izrazila je danas zadovoljstvo zato što je objavljena konačna lista za dodelu stipendija na konkursu Fondacije za mlade talente grada Beograda.

Ona je ocenila da je uspešno sproveden Konkurs za dodelu novčanih sredstava talentovanim učenicima srednjih škola sa teritorije grada Beograda.

"Na konkursu, koji je bio raspisan u novembru ove godine, učestvovao je velik broj talentovanih beogradskih srednjoškolaca, u želji da njihov talenat podrži ova fondacija. Ukupna sredstva Fondacije za mlade talente grada Beograda u ovoj godini iznosila su 16.500.000 dinara", rekla je Andrea Radulović, saopštila je Gradska služba za informisanje.

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

Ona je naglasila da je ponosna zato što će pedeset i jedan talentovan srednjoškolac potpisati ugovor sa fondacijom, koja će podržati njihov naučni i umetnički razvoj kroz kupovinu opreme i učešća na različitim takmičenjima i edukacijama u inostranstvu.

"Dobitnike sredstava Fondacije sa zadovoljstvom ćemo predstaviti 20. decembra u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda, kada će im gradski menadžer Goran Vesić, čija je ideja i bila da se osnuje ova fondacija, uručiti stipendije", istakla je Radulović.

Ona je dodala da se nada da ćemo već sledeće godine, u ovo vreme, imati priliku da predstavimo druge mlade ljude koji će uz podršku Fondacije Grada Beograda, postizati još bolje rezultate i time potvrditi želju fondacije da, pre svega, "ulaganjem u mlade ljude, ulaže u našu lepšu budućnost".

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...