TEŠKA NOĆ IZA BEOGRAĐANA: 6 povređenih u 6 saobraćajki, povećan broj obolelih od virusa
Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć intervenisala 137 puta

TEŠKA NOĆ IZA BEOGRAĐANA: 6 povređenih u 6 saobraćajki, povećan broj obolelih od virusa

Beograd -

Šest osoba je povređeno u šest saobraćajnih nesreća rano jutros i tokom noći u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jedna devojka, starosti oko 25 godina, povređena je jutros u svojstvu pešaka u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 07.08 časova na Surčinskom putu.

U udesu, koji se dogodio noćas u 01:36 časova u Karađorđevoj ulici, kod Beton hale, lakše je povređena jedna osoba, i prevezena u Urgentni centar.

Još jedna osoba lakše je povređena u 23:13 časova u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru despota Stefana, i odvezena u Urgentni centar.

U udesu, do kojeg je došlo u 20:01 čas u ulici Kneza Miloša, kod broja 101, lakše je povređena jedna osoba, i prevezena u Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica".

Jedna žena (37) zadobila je višestruke povređe u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 19:50 časova u ulici Ljubiše Miodragovića u Mirijevu, te je prebačena na Odeljenje za reanimaciju Ugrentnog centra.

U Urgentni centar prevezena je i devojčica od godinu dana, iako nije povređena u tom udesu, ali zbog mogućnosti povrede.

U saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 19:23 časova na uglu Radničke i Paštrovićeve, jedna osoba je zadobila ortopedske povrede, te je prebačena na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica".

Hitna pomoć intervenisala je protekle noći 137 puta, od kojih 24 na javnom mestu.

Od hroničnih bolesnika, najviše su se javljali astmatičari, ali i hipertoničari i osobe sa temperaturom respiratornog i virusnog porekla.

U Beogradu se juče dogodilo 10 saobraćajnih nesreća, u kojima je povređeno 10 osoba, a Hitna pomoć je intervenisala 176 puta, od kojih 57 na javnom mestu, dodala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track