Priprema bazena za rad u letnjoj sezoni

Priprema bazena za rad u letnjoj sezoni

Beograd -
Sekretarijat je obezbedio sredstva sportskim centrima u Beogradu za pripremu bazena, kako bi se obezbedio nesmetan rad u toku letnje sezone

BEOGRAD- Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda nastaviće i tokom predtstojećeg letnjeg raspusta sa realizacijom programa besplatnog korišćenje bazena jednom sedmično ( svake srede) za učenike beogradskih škola.

Sekretarijat je obezbedio sredstva sportskim centrima u Beogradu za pripremu bazena, kako bi se obezbedio nesmetan rad u toku letnje sezone, istakao je pomoćnik resornog sekretara Nemanja Radović.

On je za Beoinfo dodao da je program besplatnog korišćenja bazena izuzetno značajan, jer omogućava svim školarcima da bar svake srede imaju pristup beogradskim bazenima i uživaju u vodenim aktivnostima.

Takođe, pozvao je što veći broj učenika da se priključe besplatnim sportskim i programima za mlade, koje grad Beograd tradicionalno organizuje tokom letnjeg raspusta.

– Ove godine u ponudi je veoma bogat program, koji omogućava svima da se pronađu u nekom od ponuđenih sportova ili radionica i na taj način provedu kvalitetno slobodno vreme u Beogradu – istakao je Radović.

Program besplatnog korišćenja bazena, od 15. juna do 31. avgusta, za učenike osnovnih i srednjih škola sa područja grada Beograda biće realizovan u saradnji sa 12 sportskih centara: SRC „Tašmajdan”, „Banjica”, „Košutnjak”, SC „Olimp”, SRC „Milan Gale Muškatirović”, CFK „Vračar”, Gradski centar za fizičku kulturu (Stari DIF), SKC „Obrenovac”, SC „Novi Beograd”, SD „Kolubara – Lazarevac”, KSC „Pinki – Zemun” i SRC „Ljubomir Ivanović Gedža”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track