Gužve na Pančevačkom mostu
Foto: KURIR

Radovi

Gužve na Pančevačkom mostu

Beograd -
Saobraćaj preko Pančevačkog mosta biće normalizovan kada se u potpunosti završe radovi na popravci koji će, kako je ranije najavljeno, trajati nedelju dana

BEOGRAD - Na Pančevačkom mostu rano jutros se stvorila velika saobraćajna gužva u pravcu prema centru Beograda, a usporen je saobraćaj i na prilazima mostu iz pravca Zrenjaninskog i Pančevačkog puta.

To je uobičajena situacija kao i prethodnih dana otkad traju radovi, iako se u vreme gužvi puštaju sve trake u pravcu grada, izjavila je dežurni dispečer udruženja Žuti taksi Zorica Milić.

Saobraćaj preko Pančevačkog mosta biće normalizovan kada se u potpunosti završe radovi na popravci koji će, kako je ranije najavljeno, trajati nedelju dana.

Usporen je i saobraćajn na prilazima Bogosloviji iz pravca Bulevara despota Stefana, Severnog bulevara i Višnjičke ulice, pa bi vozači, koliko god je moguće, trebalo da izbegavaju taj deo grada.Saobraćaj u ostalim delovima grada za sada dobro funkcioniše.

Na beogradskim ulicama je 1.348 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 139 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.112 autobusa, izjavio je dežurni dispečer GSP-a.Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 640 polazaka, dok je "Lasta" planirala da 587 vozila ostvare 6.247 polazaka, a za sada je predviđen vanredni polazak iz Beograda za Blace u 18 sati, rekli su dežurni dispečeri tih preduzeća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track