Najnovije vesti

ZEMUNSKI DEPO SRBIJA VOZA POD BLOKADOM: Protest radnika menja vozni red
Foto: Aleksandar Jovanović

Poremećaji u železničkom saobraćaju zbog protesta

ZEMUNSKI DEPO SRBIJA VOZA POD BLOKADOM: Protest radnika menja vozni red

Beograd
00:00h

BEOGRAD - Postoji poremećaji u železničkom saobraćaju, zbog protesta radnika obezbeđenja "Ful protekta", koji drže u blokadi zemunski depo Srbija voza, saopšteno je iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Kako je navedeno, zbog toga je onemogućen izlazak i ulazak elektromotorne garniture 412 iz i u Tehničku putnu stanicu Zemun, a takođe, prekid saobraćaja postoji između ukrsnice Mali Iđoš Polje i stanice Lovćenac, zbog defekta lokomotive na vozu 62421.

Zbog radova na mostu u Peckoj, neprohodan je putni pravac Pričević-Pecka, kao i pravac Krupanj-Gračanica, zbog radova na mostu preko reke Likodre.Na rekama Tisi, Savi, Dunavu, kao i na kanalima hidro sistema Dunav-Tisa-Dunav obustavljena je plovidba zbog ledostaja koji pokriva skoro 90 odsto plovnog puta.

Ledolomac "Greben" trenutno deluje u Smederevu, brod potiskivač "Bor" je kod HE "Đerdap 1", a dva mađarska ledolomca "Jektoro 6" i "Jektoro 11", koji su juče probili ledeni čep kod Dalja trenutno održavaju probijeni koridor kako bi omogućili nesmetano proticanje leda.

Dva dodatna mađarska ledolomca "Sečenji" i "Jektoro 7" probili su ledeni čep koji je formiran od Surduka do Pupinovog mosta i trenutno probijaju koridor kroz njega.

Svi letovi sa Aerodroma "Nikola Tesla Beograd" realizovani su prema planiranom redu letenja, uz neznatna kašnjenja u odlasku i bez otkazivanja, kao i na aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu, gde se saobraćaj odvija nesmetano prema zimskom redu letenja.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...