BEOGRAĐANI, PAŽNJA: Zatvara se Stari savski most, ovo su izmene u gradskom prevozu
Foto: Beoinfo

Redovno održavanje kolovoza

BEOGRAĐANI, PAŽNJA: Zatvara se Stari savski most, ovo su izmene u gradskom prevozu

Beograd -

Stari savski most danas će biti zatvoren od osam do 16 sati zbog radova na redovnom održavanju kolovoza koje će izvoditi JKP "Beograd put". Zbog ovoga će se promeniti i režim rada linija JGP-a u datom periodu.

• Tramvaji sa linije 7, saobraćaće na relaciji Ustanička – Pristanište, sa oznakom 7L

• Tramvaji sa linije 9, saobraćaće na relaciji: Banjica – Gospodarska mehana, sa oznakom 9L1

• Tramvaji sa linije 11, neće saobraćati od prvih jutarnjih polazaka do 16:00 časova

• Tramvaji sa linije 13, saobraćaće na relaciji: Banovo brdo – Tašmajdan, sa oznakom 13L

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Uspostaviće se autobuska linija 7A, na relaciji Blok 45 – TC "Ušće“", na kojoj će saobraćati 6 autobusa (po 2 autobusa pogona Kosmaj, Novi Beograd i Zemun). Ova linija kretaće se trasom BLOK 45 - Dr Ivana Ribara - Jurija Gagarina - Antifašističke borbe – Bulevar Milutina Milankovića - Milentija Popovića – TC "UŠĆE".

Foto: Beta/Milan Obradović
Foto: Beta/Milan Obradović

Vozila sa linija 78 i 83 u smeru ka Novom Beogradu saobraćaće ulicama Karađorđeva – Crnogorska – Pop Lukina - Brankova – Brankov most – Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovnim trasama. U suprotnom smeru, ka Trgu Slavija, kretaće se deonicama Bulevar Mihajla Pupina – Brankov most - Brankova – Pop Lukina – Crnogorska – Braće Krsmanović – Travnička – Karađorđeva i dalje redovnim trasama.

U periodu izvođenje radova od osam do 16 sati neće biti moguć ulazak i izlazak tramvaja u (iz) depoa Sava na trase, dok tramvaji marke "CAF" neće izlaziti u saobraćaj na svim linijama celodnevno.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Što se stajališta tiče, privremeno se uspostavljaju stajališta "Ekonomski fakultet", u visini parking garaže, u smeru ka Pristaništu i u visini tramvajskog stajališta, u smeru ka Glavnoj železničkoj stanici, kao i jedno stajalište u Brankovoj ulici u smeru ka Glavnoj železničkoj stanici.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track