Najnovije vesti

BEOGRAĐANI, PAŽNJA: Zatvara se Stari savski most, ovo su izmene u gradskom prevozu
Foto: Beoinfo

Redovno održavanje kolovoza

BEOGRAĐANI, PAŽNJA: Zatvara se Stari savski most, ovo su izmene u gradskom prevozu

Beograd

Stari savski most danas će biti zatvoren od osam do 16 sati zbog radova na redovnom održavanju kolovoza koje će izvoditi JKP "Beograd put". Zbog ovoga će se promeniti i režim rada linija JGP-a u datom periodu.

• Tramvaji sa linije 7, saobraćaće na relaciji Ustanička – Pristanište, sa oznakom 7L

• Tramvaji sa linije 9, saobraćaće na relaciji: Banjica – Gospodarska mehana, sa oznakom 9L1

• Tramvaji sa linije 11, neće saobraćati od prvih jutarnjih polazaka do 16:00 časova

• Tramvaji sa linije 13, saobraćaće na relaciji: Banovo brdo – Tašmajdan, sa oznakom 13L

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Uspostaviće se autobuska linija 7A, na relaciji Blok 45 – TC "Ušće“", na kojoj će saobraćati 6 autobusa (po 2 autobusa pogona Kosmaj, Novi Beograd i Zemun). Ova linija kretaće se trasom BLOK 45 - Dr Ivana Ribara - Jurija Gagarina - Antifašističke borbe – Bulevar Milutina Milankovića - Milentija Popovića – TC "UŠĆE".

Foto: Beta/Milan Obradović
Foto: Beta/Milan Obradović

Vozila sa linija 78 i 83 u smeru ka Novom Beogradu saobraćaće ulicama Karađorđeva – Crnogorska – Pop Lukina - Brankova – Brankov most – Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovnim trasama. U suprotnom smeru, ka Trgu Slavija, kretaće se deonicama Bulevar Mihajla Pupina – Brankov most - Brankova – Pop Lukina – Crnogorska – Braće Krsmanović – Travnička – Karađorđeva i dalje redovnim trasama.

U periodu izvođenje radova od osam do 16 sati neće biti moguć ulazak i izlazak tramvaja u (iz) depoa Sava na trase, dok tramvaji marke "CAF" neće izlaziti u saobraćaj na svim linijama celodnevno.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Što se stajališta tiče, privremeno se uspostavljaju stajališta "Ekonomski fakultet", u visini parking garaže, u smeru ka Pristaništu i u visini tramvajskog stajališta, u smeru ka Glavnoj železničkoj stanici, kao i jedno stajalište u Brankovoj ulici u smeru ka Glavnoj železničkoj stanici.

(Blic)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...