TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: 8 povređenih u 5 saobraćajki, promena vremena muči hronične bolesnike
Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć intervenisala 121 put

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: 8 povređenih u 5 saobraćajki, promena vremena muči hronične bolesnike

Beograd -

BEOGRAD - Osam osoba, od kojih je troje dece, lakše je povređeno u pet saobraćajnih nesreća tokom noći u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu, koji se dogodio u 22.58 časova na uglu Gospodara Vučića i Maksima Gorkog, povređen je muškarac (38) i prevezen u Urgentni centar.

Jedan dečak (15) povređen je u saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 21.57 časova u Bulevaru vojvode Mišića, i odvezen u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.

U udesu u Mirijevskom bulevaru povređene su četiri osobe, a na lice mesta uputile su se dve ekipe Hitne pomoći.

Prva je u 21.12 časova prevezla u Urgentni centar devojčicu (14) i dečaka (12), dok je druga ekipa u 21.31 časova odvezla muškarca (59) u Urgentni centar, dok je drugi muškarac (38) odbio transport i dobio uput.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 21.15 časova kod Ade Ciganlije, pre nadvožnjaka, povređena je žena (50) i odvezena u Urgentni centar.

Jedan muškarac (40) povređen je u 18.59 časova u saobraćajnoj nesreći na uglu Nehruove i Jurija Gagarina, te je prebačen u Kliničko-bolnički centar Zemun.

U Beogradu je sinoć zabeležena još jedna saobraćajna nesreća u 20.16 časova u Krnješevačkoj ulici, ali nije bilo povređenih.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 121 put, od kojih 25 na javnom mestu, a za pomoć su se javljali svi hronični bolesnici.

U beogradu se juče dogodilo pet saobraćajnih nesreća, a zabeležen je i jedan pad sa visine sa teškom traumom, dok je Hitna pomoć intervenisala 140 puta, od kojih 57 na javnom mestu, dodala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track