HAOS U DRUGOJ EKONOMSKOJ ŠKOLI: Huligani tukli maturante zbog devojke?!
Foto: Dragana Udovičić

Masovna tuča

HAOS U DRUGOJ EKONOMSKOJ ŠKOLI: Huligani tukli maturante zbog devojke?!

Beograd -

Jedan srednjoškolac je napadnut nožem, dok je drugi zbog teške povrede glave prevezen u Urgentni centar

U masovnoj tuči učenika više beogradskih srednjih škola i nepoznatih huligana, koja se juče desila ispred Druge ekonomske škole u Ulici gospodara Vučića na Voždovcu, povređene su četiri osobe. Jedan od učenika je napadnut nožem, dok je drugi zbog teških povreda glave prevezen u Urgentni centar.Kako se pretpostavlja, sukob je izbio zbog devojke, inače učenice Druge ekonomske škole. Napadači su došli naoružani noževima i štanglama.Direktor Druge ekonomske škole Dejan Nedić potvrdio je da su dva nepoznata huligana napala dva maturanta te škole, a da su ceo incident na ulici kod škole snimile kamere.

On je istakao da se incident dogodio nakon šestog časa prve smene, nešto posle 13 sati, na trotoaru ispred škole, a da su dva maturanta zaštitili „drugari iz kraja“, jedan iz Osme gimnazije, jedan iz Treće gimnazije i jedan iz frizerske škole.- Učenika Osme gimnazije, koji je imao težu povredu glave, hitno sam, svojim kolima, prevezao do Urgentnog centra. Srećom, dečko nije u životnoj opasnosti i nije bilo većih posledica - izjavio je Nedić za Kurir.Huligani su, kaže, navodno došli zbog neke devojke da „ovde naprave haos“.Rekao je da je o svemu obavestio policiju, Ministarstvo prosvete, prosvetnu inspekciju, Gradsku upravu, da je pozvao roditelje, s kojima je obavio razgovore.- Snimak napadača predat je policiji i nadam se da će ih brzo naći - dodao je Nedić za Kurir.

ČINJENICEOd hladnog oružja u Srbiji godišnje strada 20 maloletnih osobaTrećina učesnika u tučama ostanu trajni invalidiSamo u Beogradu tokom 2016. godine zabeleženo je preko 150 težih fizičkih okršaja srednjoškolaca

DANILO KRŠA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Masovna tuča srednjoškoloca u Zaječaru: Mlatio ko koga stigne!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track