Najnovije vesti

ISPIRANJE MREŽE: Ove ulice na Savskom vencu povremeno bez vode od 3. do 7. aprila
Foto: Shutter

ISPIRANJE MREŽE: Ove ulice na Savskom vencu povremeno bez vode od 3. do 7. aprila

Beograd

BEOGRAD - Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na teritoriji opštine Savski venac, od 3. do 7. aprila, zbog čega će deo potrošača povremeno biti bez vode, saopštilo je to javno-komunalno preduzeće.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 6 do 14 sati osetiće 3. aprila potrošači u ulicama između Brankovog mosta i Starog mosta (Karađorđeva, Gavrila Principa, Balkanska, Admirala Geprata, Savska, Sarajevska i ostale bočne ulice).

Zatim 4.aprila deo opštine Savski venac, oivičenom ulicama Kneza Miloša, Nemanjinom, Resavskom, Svetozara Markovića, Masarikovom, Kralja Milana, Bulevarom oslobođenja do autoputa, 5. aprila deo te opštine oivičenom autoputem i Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića i ulicama Neznanog junaka, Banjičkim vencem i Ljutice Bogdana.Takođe, 6. aprila u naselju Senjak (Bulevar vojvode Mišića, Vase Pelagića i Sanje Živanović), deo naselja Dedinje i Topčiderskog brda, deo Savskog venca oivičen Bulevarom vojvode Putnika i ulicama Užičkom i Teodora Drajzera, 7. aprila deo Savskog venca oivičen Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića i ulicama Mihajla Avramovića, Kraljice Ane, Crnotravskom, Neznanog junaka, kao i deo od crpne stanice 15, duž Rakovačkog puta, do Gardijske i Topčiderske ulice.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Potrošači se mole da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Savski venac, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP Beogradski vodovod i kanalizacija na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...