Povređen dečak od 12 i devojčica od 7 godina

Hitna pomoć

Povređen dečak od 12 i devojčica od 7 godina

Beograd -
Tokom prošle noći u Beogradu se dogodilo devet saobraćajnih nesreća u kojima je povređeno više od 10 osoba

BEOGRAD - U Beogradu se tokom prošle noći dogodilo devet saobraćajnih nesreća u kojima je povređeno više od 10 osoba, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros, nešto posle pet sati, na Obrenovačkom drumu povređene su tri osobe. Muškarac star oko 26 godina je povredio glavu i grudni koš. Iste povredem, kako su rekli u Hitnoj pomoći, ima i 25-godišnja devojka koja je smeštena u Urgentni centar. U istoj nesreći je glavu i grudni koš povredila još jedna ženska osoba stara oko 25 godina.

U Bitoljskoj ulici oko 19.30 povređen je 12-godišnji dečak koji je vozio bicikl. On je sa povredom glave zbrinut na neurohirurgiji Urgentnog centra.

Nešto posle 20 časova na Bogosloviji se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je takođe povređeno dete. Reč je o devojčici staroj oko sedam godina koja je imala povrede potkolenice. Dete je smešteno na klinici u Tiršovoj ulici. U Bulevaru Vojvode Mišića, oko 21 sat, kod Beogradskog sajma, muškarac star oko 35 godina izleteo je automobilom s puta i odbio lekarski pregled ekipe Hitne pomoći.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu ka Avali, u blizini Belog potoka, nešto posle ponoći, povređen je 20-godišnji mladić. On je sa povredama glave i grudnog koša zbrinut u Urgentnom centru.

Oko dva sata posle ponoći na Čukaričkoj padini, takođe u saobraćajnoj nesreći, povređena je jedna ženska osoba. Ona je sa povredama glave smeštena u Urgentni centar.

Na Novom Beogradu, na uglu ulica Milutina Milankovića i Španskih boraca, u blizini "Vera", dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su povređeni jedan 20-godišnji motociklista i mladić star oko 16 godina. Oni su sa povredama ruke i noge zbrinuti u Urgentnom centru.

Oko 20 časova na uglu Vareške i Borske ulice u još jednoj saobraćajnoj nesreći povređena je 32-godišnja žena koja je bez spolja vidljivih povreda smeštena u Urgentni centar.

Oko jedan sat posle ponoći dogodila se saobraćajna nesreća i na autputu Beograd-Zagreb, ali je tu intervenisala hitna medicinska služba iz Sremske Mitrovice.

U noći između subote i nedelje pomoć lekara su tražili skoro svi hronični bolesnici, a ta služba je obavila oko 140 intervencija od kojih je 41 bila na javnom mestu. Pedijatrijske ekipe Hitne pomoći dežuraju na Adi Ciganliji svakim danom od 10 do 18 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track