TEŠKA NOĆ IZA BEOGRAĐANA: Na Senjaku uboden muškarac, drugi upucan u Žarkovu
Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć intervenisala 111 puta

TEŠKA NOĆ IZA BEOGRAĐANA: Na Senjaku uboden muškarac, drugi upucan u Žarkovu

Beograd -

Protekle noći je na Senjaku 23-godišnji muškarac uboden u obe natkolenice i teško ranjen, dok je na uglu Vodovodske i Trgovačke ulice 21-godišnji muškarac povređen vatrenim oružjem, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, do ubadanja, najverovatnijie oštrim predmetom, došlo je u 23:28 sati u Kronštatskoj ulici na Senjaku kod broja 14, a teško povređeni muškarac je potom prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

U istu zdravstvenu ustanovu prevezen je i muškarac koji je u 01:57 sati na uglu Vodovodske i Trgovačke ulice povređen vatrenim oružjem.

Noćas se dogodila i jedna saobraćajna nezgoda, u 22:34 sati u Bulevaru Despota Stefana, pri čemu je lakše povrede zadobio 24-godišnji muškarac, koji je prebačen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala 111 intervencija od kojih 12 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali srčani, sa bolom u grudima.

Juče je zabeleženo 125 intervencija Hitne pomoći od čega 28 na javnom mestu, uključujući jednu saobraćajnu nezgoda sa teškom traumom, koju je zadobio motociklista kada je pao sa motora, i povredu ubodom nožem u jednoj kafani.

Kako je Macura navela, tokom jučerašnjeg dana zabeležen je veliki broj šlogova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track