Ponovo ćemo jesti viršle iz crvenog kioska!

najbolje

Ponovo ćemo jesti viršle iz crvenog kioska!

Beograd -
Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić najavio da će se ponovo praviti čuvene i "najbolje viršle" iz PKB

BEOGRAD - Ko nije jeo viršle iz crvenog kioska ne zna šta valja! Ova arhivska fotografija doduše je crno-bela, ali svi znaju kako je obojena! Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić najavio je, prilikom posete PKB-u da će se ponovo praviti čuvene i "najbolje viršle" koje su se decenijama prodavale u čuvenim "crvenim kioscima" širom Srbije!

Antić je, zajedno sa gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom posetio Poljoprivredni kombinat Beograd."I nešto smo zaboravili", dodao je posle Đilasovih reči Aleksandar Antić, "da PKB ponovo pravi, kao nekad, one male viršle, koje su bile najbolje na svetu".

Đilas je u razgovoru s novinarima ironično odgovorio na pitanje o pravljenju buduće srpske vlade! "Vidite ovu prašinu na cipelama, ona je mnogo važnija od svih pregovora o vladi", izjavio je danas gradonačelnik Beograda.

"Vidite ovu prašinu na mojim cipelama, mnogo je važnija od svih tih pregovora oko vlade. Verujte mi, za građane Srbije je mnogo važnija", rekao je Đilas novinarima, prilikom posete Poljoprivrednom kombinatu Beograd (PKB).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track