ISPIRANJE VODOVODNE MREŽE: Palilula i Voždovac povremeno bez vode
Foto: Shutterstock

ISPIRANJE VODOVODNE MREŽE: Palilula i Voždovac povremeno bez vode

Beograd -

BEOGRAD - Pojedini delovi opštine Palilula imaće povremene prekide u snadbevanju vodom i umanjen pritisak od večeras do subote, 10. juna, od 22 do 6 sati ujutro, zbog ispiranja vodovodne mreže.

Kako je saopštiolo JKP " Beogradski vodovod i kanalizacija" u noći između ponedeljka i utorka povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode osetiće potrošačiu Višnjičkoj ulici (od Pančevačkog mosta) i naselju Višnjica.

Za utorak na sredu u istom periodu najavljeno je ispiranje vodovodne mreže u naseljima Višnjička banja, Slanci i Veliko Selo.

Poteškoće u vodosnadbevanju u sredu na četvrtak imaće stanovnici naselja Stara i Nova Karaburma, dok će u noći između 8. i 9. juna poteškoće u vodosnadbevanju osetiti stanovnici dela oivičenom ulicama Dunavskom, Vojvode Dobrnjca, Takovskom, Ruzveltovom i Cvijićevom.

U noći između petka i subote probleme u vodosnadbevanju imaće deo Palilule oivičen Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom i Kraljice Marije.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, a iz Vodovoda i Kanalizacije mole potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a da će se ekipe na terenu truditi da radove obave u što kraćem roku.

Radovi i na Voždovcu

Ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” izvodiće planirane radove na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac u sredu, 7. juna, zbog čega će od 8.30 do 14 sati bez vode ostati potrošači u ulicama Radomira Markovića i Koloniji.

(Kurir.rs/Tanjug, Foto: Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track