SKANDAL! EVO DOKAZA DA JE FONTANA NA SLAVIJI PROCURILA: Posle pisanja Kurira voda hitno ugašena!
Fontana na Slaviji se pokvarila 3 dana nakon puštanja u rad, Foto: Printscreen

SKANDAL! EVO DOKAZA DA JE FONTANA NA SLAVIJI PROCURILA: Posle pisanja Kurira voda hitno ugašena!

Beograd -

Fontana na Slaviji ne radi! Samo 3 dana od kako je puštena u rad basnoslovno plaćena fontana u centru Beograda je procurela.

Posle današnjeg pisanja Kurira da fontana curi, što ometa vozače i ugrožava bezbednost, zaduženi za održavanje ove preskupo plaćene "atrakcije" zavrnuli su ventili i voda je večeras isključena.

To je samo još jedan dokaz skandala za fontanom, koja je plaćena basnoslovnih 1,8 miliona evra, a pokvarena je već posle tri dana, što je Kurir danas ekskluzivno objavio.

foto: Printscreen

Podsetimo, danas je na Fejsbuku osvanula slika kako vozila koja se kreću kružnim tokom, prolaze kroz veliku količinu vode i to na strani preko puta trolejbuske stanice.

Profesor Saobraćajnog fakulteta Milan Vujanić pre tri dana za Kurir rekao da je postavljanje ovakve fontane krajnje nebezbedno za vozače. - Rešenje koje odvlači pažnju vozača nije u skladu s bezbednošću saobraćaja. Još je veći problem to što će se kolovoz vlažiti. Leti će biti problem jer je vlažno, pa klizavo, a zimi klizavo zbog pravljenja leda, osim ako ne budu posipali so mnogo više. Praktičan savet za vozače bi bio da voze što dalje od fontane i da paze da ne udare nekog ko gleda u nju. Treba razmisliti i o zaštiti električnih instalacija od vode, budući da kružnim tokom prolaze i trole i tramvaji - rekao je Vujanić.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV: Prišli smo bliže fontani na Slaviji

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track