Najnovije vesti

BEOGRAĐANI, PAŽNJA: Ove ulice će zbog inaguracije danas popodne biti zatvorene
Foto: Nebojša Mandić

Javni prevoz se preusmerava

BEOGRAĐANI, PAŽNJA: Ove ulice će zbog inaguracije danas popodne biti zatvorene

Beograd

BEOGRAD - U petak 23.06.2017. godine, tokom svečane ceremonije povodom inauguracije predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, na pojedinim saobraćajnicama u neposrednoj blizini "Palate Srbija" u Novom Beogradu doći će do preusmeravanja i zatvaranja saobraćaja, saopštio je MUP.

U periodu od 16 do 22 časa za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar Nikole Tesle, u oba smera, na delu od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet.

Takođe, za saobraćaj će biti zatvoren i Bulevar Mihajla Pupina, u oba smera, od Ušća do Ulice Trešnjin cvet, kao i od Brankovog mosta do Bulevara Nikole Tesle.

VELIKI BROJ ZVANIČNIKA: Vučić otkrio ko sve dolazi na inauguraciju

Saobraćaj i linije gradskog prevoza iz pravca Brankovog mosta biće preusmerene na sledeću trasu: Bulevar Mihajla Pupina - Ulica Milentija Popovića - Bulevar Zorana Djinđića - Ulica Trešnjin cvet, odakle se vraćaju na redovne trase.

Saobraćaj iz pravca Zemuna, ka centru grada, odvijaće se istom trasom.

Javna parkirališta u zoni "Sava centra" u Ulici Vladimira Popovića, zatim kod Otvorenog tržnog centra i kodUšća, neće moći da se koriste od 6 časova do završetka manifestacije, navedeno je u saopštenju.

( Kurir.rs/Tanjug/Foto Nebojša Mandić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...