SPAS OD VRELINE: Kupanje na Adi najzad može da počne
Foto: Aleksandar Cile Jovanović

Otvorena sezona

SPAS OD VRELINE: Kupanje na Adi najzad može da počne

Beograd -

Pripreme za letnju sezonu protekle su u najboljem redu, povećan je broj sadržaja, a plaže i prilazni putevi su obnovljeni

Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević otvorio je juče kupališnu sezonu na Adi Ciganliji i istakao da je plava zastava na najvećem beogradskom kupalištu podignuta šestu godinu zaredom, što je dokaz kvaliteta vode i usluga koje se pružaju.

Događaju je prisustvovala načelnica gradske uprave Sandra Pantelić, predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić, kao i v. d. direktora JP „Ada Ciganlija“ Robert Đukić.

- Zastava predstavlja priznanje od međunarodne asocijacije za kvalitet vode iz Kopenhagena. To je dokaz kvaliteta vode, bezbednosnih aspekata, ali i adekvatne zaštite životne sredine. Pripreme za letnju sezonu protekle su u najboljem redu, povećan je broj sadržaja, a plaže i prilazni putevi su obnovljeni. Očekuje se specifično leto sa više od 50 tropskih dana, a budući da je poznato da je poseta Adi u direktnoj vezi s temperaturom i vremenskim prilikama, očekujemo rekordnu sezonu - rekao je Nikodijević i ukazao na neophodnost adekvatne pripreme kupališne sezone.

(Foto: Aleksandar Jovanović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Avalski toranj kakvog još nikada niste videli! Ekskluzivni snimci iz vazduha koji ostavljaju bez daha!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja