BEOGRAĐANI, PRIPREMITE ZALIHE: Ove opštine će danas ostati bez vode
Foto: Shutterstock

Planirani radovi na mreži

BEOGRAĐANI, PRIPREMITE ZALIHE: Ove opštine će danas ostati bez vode

Beograd -

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Novi Beograd danas od 10:00 do 17:00 sati, umanjen pritisak osetiće potrošači na višim spratovima na Bežanijskoj kosi, saopštilo je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Potrošači su zamoljeni da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Barajevo i Voždovac, danas od 09:00 do 24:00 sata, pad pritiska i povremeni prekid u vodosnabdevanju osetiće potrošači u više naselja, saopštilo je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Kako je navedeno, to su naselja Meljak, Baćevac, Vranić, Veliki Borak, Leskovac, Stepojevac, Selo Guncati, Srednji Kraj, Stražarija, Karaula, Barajevo, Boždarevac, Gaj, Ravni Gaj, Lisović, Beljina, Plandište, Nenadovac, Dražanovac, Glumčevo brdo, Stara Lipovica i Ripanj.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne. U saopštenju se se potrošači mole da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs .

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track