VIKEND BEZ TROLA: Ukidaju se linije 19, 21, 22 i 29
Foto: Aleksandar Jovanović

Od večeras do ponedeljka rano ujutru

VIKEND BEZ TROLA: Ukidaju se linije 19, 21, 22 i 29

Beograd -

BEOGRAD - Zbog radova na kontaktnoj mreži u Ulici Cara Nikolaja II (II faza), na delu od Mileševske do Maksima Gorkog, u periodu od subote 8. jula od 00.30 do ponedeljka 10. jula do 3.30 časova, menja se režim rada linija JGP, sapšteno je iz GSP.

Linije će biti izmenjene na sledeći način: u subotu i nedelju ukidaju se trolejbuske linije 19, 21, 22 i 29, uspostavljaju se autobuske linije - 21A na relaciji Studentski trg/ Učiteljsko naselje, 22A na relaciji Studentski trg/Kruševačka, 29A na relaciji Studentski trg/Medaković 3.

foto: Nebojša Mandić

Trasa linija 21A, 22A i 29A : u smeru ka Crvenom krstu: Studentski trg - Kolarčeva - Terazije - Kralja Milana - Trg Slavija - Makenzijeva - Cara Nikolaja II - Maksima Gorkog - Kalenićeva - Mileševska - Žička i dalje redovnim trasama trolejbuskih linija 21, 22 i 29; u smeru ka Studentskom trgu: Mileševska - Kičevska - Krunska - Maksima Gorkog - Cara Nikolaja II - Makenzijeva - Trg Slavija i dalje redovnom trasom trolejbuskih linija.

U subotu 9. jula u periodu od 9 - 17 (u vreme manifestacije Pešačka subota) autobusi sa linija 21A, 22A i 29A saobraćaće na skraćenoj trasi - od Trga Slavija do perifernih terminusa.

Vozila sa linije 83 saobraćaće na skraćenoj trasi Zemun /Bačka/ - Trg Slavija. Privremeno se ukidaju stajališta: Katanićeva i Crveni krst u oba smera, za liniju 83; Mačvanska u smeru ka Crvenom krstu i Novopazarska u smeru ka Trgu Slavija, za liniju 83 i Vojvode Dragomira u oba smera, za sve linije.

Privremeno se uspostavljaju stajališta, za linije 21A, 22A i 29A: u Ulici Cara Nikolaja II, u smeru ka periferiji, pre raskrsnice sa Maksima Gorkog; Radivoja Koraća u smeru ka periferiji, u Mileševskoj (15 metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi ispred raskrsnice sa Ulicom Radivoja Koraća) i Kneza od Semberije u smeru ka Trgu Slavija, u Mileševskoj (15 metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi ispred raskrsnice sa Ulicom Kneza od Semberije).

Na izmenjenim delovima trasa, vozila će koristiti postojeća stajališta linija JGP.

Vozila sa noćne linije 29N, na izmenjenom delu trase, saobraćaće kao vozila sa dnevne linije 29A.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Aleksandar Jovanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track