Najnovije vesti

TEŠKA NOĆ IZA BEOGRAĐANA: Muškarac (40) u Novom Beogradu pao sa visine od 4 metra!
Foto: Nebojša Mandić

Hitna pomoć intervenisala 105 puta

TEŠKA NOĆ IZA BEOGRAĐANA: Muškarac (40) u Novom Beogradu pao sa visine od 4 metra!

Beograd

U Beogradu su se protekle noći dogodile tri saobraćajne nezgode, u kojima su povređene dve osobe, dok je u Ulici Mileve Marić Ajnštajn sa visine od četiri metra pao muškarac, koji je nakon toga reanimiran, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

 

Prema njenim rečima, 40-godišnji muškarac je pri padu, oko 23:50 sati, zadobio povrede glave i grudnog koša i potom prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

 

U 20:25 sati dogodila se saobraćajna nezgoda u Ustaničkoj ulici, u kojoj je ortopedske povrede zadobio 35-godišnji muškarac, koji je potom prebačen na Institut za ortopediju na Banjici.

 

Na uglu Cvijićeve ulice i Bulevara Despota Stefana u 20:58 sati lakše je povređen pešak, 43-godišnji muškarac, koji je prevezen u Urgentni centar.

Do saobraćajne nezgode došlo je i u 23:16 sati u Avalskoj ulici kod broja 26, kod skretanja za Ripanj, ali tom prilikom niko nije povređen.

 

Hitna pomoć je noćas, navela je Macura, imala ukupno 105 intervencija od kojih 24 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici sa bolom u grudima, astmatičari, ali i psihijatrijski bolesnici.

 

Kako je dodala, juče je zabeleženo 147 intervencija Hitne pomoći od kojih 48 na javnom mestu uključujući sedam saobraćajnih nezgoda, u kojima su zadobijene dve teške traume.

 

Juče je, takođe, jedna muška osoba zadobila opekotinu grudnog koša u požaru u Mirijevu i prevezena je u Centar za opekotine.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...