TEŠKA SUBOTNJA NOĆ IZA BEOGRAĐANA: 7 povređenih u 4 saobraćajke, pune ruke posla za Hitnu pomoć zbog ekstremnih temperatura
Foto: Nebojša Mandić

Lekari intervenisali 107 puta

TEŠKA SUBOTNJA NOĆ IZA BEOGRAĐANA: 7 povređenih u 4 saobraćajke, pune ruke posla za Hitnu pomoć zbog ekstremnih temperatura

Beograd -

Na beogradskim ulicama protekle noći dogodile su se četiri saobraćajne nezgode u kojima je sedam osoba lakše povređeno, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Portparolka te službe Nada Macura rekla je da je oko ponoći lakše povredjena devojka (23) na raskrsnici ulica Njegoševe i Kralja Milana, a da su tri žene zadobile lakše povrede u saobraćajnoj nezgodi oko 21 čas u Radničkoj ulici.

Saobraćajne nezgode su se dogodile oko 20.40 u Bulevaru oslobodjenja kada je lakše povredjena žena (44), dok su muškarac (30) i devojka (24) lakše povredjeni u saobraćajnoj nezgodi na Novosadskom autoputu nešto posle 20 časova.

"Noć je bila teška za sve i sa mnogo intervencija", rekla je Nada Macura.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 107 puta od čega je 18 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari, hipertoničari, srčani bolesnici, osobe sa malignitetom.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track