Najnovije vesti

(VIDEO) O OVOME STE SAMO SLUŠALI, A SAD IMAMO I DOKAZ: Evo šta je Vuk Bojović radio sa opasnim životinjama! OVO JE SMEO SAMO ON!
Foto: Printscreen Youtube

LEGENDARNI DIREKTOR BEO ZOO VRTA

(VIDEO) O OVOME STE SAMO SLUŠALI, A SAD IMAMO I DOKAZ: Evo šta je Vuk Bojović radio sa opasnim životinjama! OVO JE SMEO SAMO ON!

Beograd

Vuk Bojović bio je srce i duša Beogradskog Zoološkog vrta. On je bio taj koji ga je podigao sa dna i od njega napravio jedan od najlepših vrtova u Evropi. 

Nema onoga ko ne zna priču o tome kako je jurio čuvenog šimpanzu Samija po Beogradu da ga vrati u vrt. I to nekoliko puta. Isto tako, skoro kao legende se prepričavaju priče o tome kako je su Vuku Bojoviću tigar i nilski konj dozvoljavali da ih češka i mazi. Koliko god možda neki od vas misle da se radi samo o urbanim legendama, evo dokaza da je to zaista istina.

Na snimku dole možete videti legendarnog direktora Beo Zoo Vrta kako se druži sa životinjama. Tu ćete videti kako Vuk mazi bengalskog tigra Cezara, i kako češka nilskog konja Nidžu dok ovaj drži otvorena usta. 

Ovo je mogao samo Bojović. Životinje su mu verovale jer im je posvetio skoro 30 godina svog života. Od jutra do mraka, svakog dana bio je u Zoo Vrtu i pazio na svakog od njegovih stanara. On je njima poklonio sebe, a one su njemu uzvratile poverenjem.

Danas, s pravom možemo da kažemo da Beograd ali i Srbija mogu da budu ponosni što smo imali ovakvog čoveka. 

Napominjemo da ono što ćete videti NIKADA NE POKUŠAVATE DA URADITE. Kada posetite Zoo Vrt, poštujte pravila, ne mazite životinje, nemojte ih hraniti i uznemiravati. 

Kurir.rs/P.L.

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV IZ ZOO VRTA: Evo kako životinje preživljavaju tropske temperature

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...