ZA 4.078.620 EVRA: Grad prodaje Depo u Bulevaru kralja Aleksandra
Foto: Dragana Udovičić

Oglas od septembra

ZA 4.078.620 EVRA: Grad prodaje Depo u Bulevaru kralja Aleksandra

Beograd -

BEOGRAD - Oglas za prodaju kompleksa „Depoa” u Bulevaru kralja Aleksandra 142 biće objavljen početkom septembra, a početna cena koju je utvrdio Sekretarijat za javne prihode biće 4.078.620 evra, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali, dodavši da su u toku pripremne radnje.

foto: Dragana Udovičić

– Na ovoj lokaciji, površine 4.316 kvadratnih metara, dozvoljena je gradnja poslovno-stambenog kompleksa, tako da će ovaj prostor konačno biti uređen na pravi način i dobiti odgovarajuću namenu. Na postojećem objektu 4 u kompleksu „Depoa” u kome se nalazi trafo i ispravljačka stanica, iz koje se tramvajska kontaktna mreža napaja električnom energijom, pravo službenosti imaće Grad Beograd na neodređeno vreme, radi pristupa kontaktnoj mreži – istakao je Mali.

foto: Dragana Udovičić

Na javno nadmetanje, koje će biti održano početkom oktobra, mogu se prijaviti fizička i pravna lica, pod uslovima koji su definisani u oglasu. Ovim oglasom biće definisana i visina depozita koju će učesnici biti u obavezi da plate radi učešća na javnom nadmetanju, po pravilu 10 odsto od procenjene vrednosti nepokretnosti.

(Kurir.rs/Beoinfo/Foto Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) POTPUNI KOLAPS U BEOGRADU: Terazijski tunel u blokadi, ljudi krenuli peške ka centru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track