(VIDEO) INCIDENT U OBRENOVCU: Pijani migrant pokušao da ukrade piće iz frižidera pa nasrnuo na radnika i počeo da razbija flaše
Foto: Youtube Printscreen

Posle 23 časa

(VIDEO) INCIDENT U OBRENOVCU: Pijani migrant pokušao da ukrade piće iz frižidera pa nasrnuo na radnika i počeo da razbija flaše

Beograd -

OBRENOVAC - U Obrenovcu je sinoć, nešto posle 23 časa, došlo do incidenta između migranta, u vidno alkoholisanom stanju, i radnika u jednom marketu u Nemanjinoj ulici u Obrenovcu.

Kako navode radnici ovog objekta, problematični migrant je više puta u toku dana pokušao da ukrade piće iz frižidera, u čemu je sprečen. Prilikom zadnjeg pokušaja, pijani mladić se razbesneo i razbio dve prazne flaše. Vikao je i, preteći na svom jeziku, nasrtao na pomenutog radnika, pišu Lokalne novine.

Teži incident su u tom trenutku sprečili ostali migranti, a i okupljeni građani koji su se u tom trenutku našli u blizini. Dve policijske patrole su izašle veoma brzo na mesto i sprečile ozbiljnije posledice ovog događaja.

Lice, koje se praktično nalazilo u delirijumu, sukobilo se sa policajcem, nakon čega je stigla i služba hitne pomoći. Posekotina nastala usled razbijanja flaša, sanirana je adekvatnom reakcijom dežurnih lekara. I aktivisti Komesarijata iz obrenovačkog kampa prisustvovali su daljem toku zbrinjavanja problematičnog migranta.

Na pitanje koliko često se dešavaju slični pokušaji krađe i incidentne situacije, u prodavnici kažu da su migranti iz obrenovacke kasarne uglavnom mirni i da sa njima nema problema, osim sa pojedincima koji dolaze u alkoholisanom stanju .

Lice koje je izazvalo incident je radnicima ovog lokala poznato od ranije. Oni navode da je mladić više puta pokušao da nešto ukrade i pri svakom dolasku bude neprijatan. Neka vrsta ograničenja u konzumiranju alkohola i kretanja u kasnim noćnim satima izvan kampa bi mogla da bude uzeta ponovo u ozbiljno razmatranje.

(Kurir.rs/Lokalne novine/Foto: Youtube printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track